Een natuurlijke wereld; twee bijeenkomsten

Al een tijd lang wil ik eigenlijk twee soorten bijeenkomsten organiseren en de bijbehorende acties en activiteiten mogelijk maken en te kijken wat er werkelijkheid wordt. Beide gaan over wie we zijn, wat we willen en welke natuurlijke frequenties en impulses we in onszelf voelen. Jij in jou, ik in mij.

Nu heb ik twee bijeenkomsten voor ogen, waarbij het accent van de ene meer op de verbinding ligt ongeacht activiteiten en initiatieven, meer wat er nodig is om jezelf te zijn, wat er op dit moment leeft en wat je merkt, voelt en herkent in het contact met jezelf en elkaar.

De ander meer gericht op de initiatieven die je graag wilt nemen, en projecten die er mogelijk nodig zijn in de wereld, in de directe gemeenschap of wijdere gemeenschap waarmee je verbonden bent. Om de natuurlijke wereld ook vorm te geven, en te herkennen wat we tegenkomen in het proces van creatie.

Je kunt aan beide bijeenkomsten deelnemen of aan eentje als je dat wilt, afhankelijk van je voorkeur. Voor nu is het open voor iedereen die vanuit zijn/ haar multidimensionale zelf wil leven en de natuurlijke impulsen volgt en meer van die natuurlijke impulsen en wereld werkelijkheid wil maken. Gaandeweg zullen we kijken hoe de groepen zich ontwikkelen en wat de behoefte is, qua setting, uitnodiging en nadruk op bepaalde onderwerpen. Voor nu beginnen ze zoals nu omschreven.

Wanneer

Dinsdag: verbinding en vrijheid om 19:00 – 20:30. Online.

Donderdag: initiatief en creatie om 15:00 – 16:30. Online.

Een natuurlijke wereld – verbinding

Het accent van verbinding zal er meer op komen te liggen op wat er nu leeft, in jezelf en in de groep. Waarbij het een open ruimte is om jezelf in te brengen en contact te maken met elkaar, in vrijheid. Zoals gezegd zullen we zien wat de behoefte is en of het nodig is dat er meer structuur of onderwerpen vooraf wenselijk zijn of dat de open uitnodiging genoeg is en dynamiek geeft voor contact en verbinding.

Wat ik graag wil is dat de bijeenkomsten een plek bieden voor de behoeftes van onszelf en elkaar en dat er de mogelijkheid is om te groeien en een verbinding te creëren en laten ontstaan.


Dit evenement is op basis van donatie waarbij je zelf bepaalt wat je wilt en kunt geven rekening houdend met jezelf en mij.

Een natuurlijke wereld – initiatief en creatie

Tijdens initiatief en creatie staan beide onderwerpen centraal en wat we tegenkomen in het proces van het verwezenlijken van onze natuurlijke impulsen. Wat herken je in jezelf? En wat is er nodig in de wereld, in je organisatie, in je structuur van werken, samenwerken, en andere facetten. Wat is er natuurlijk en wat inspireert? Wat willen we? En hoe ziet die natuurlijke wereld en praktisch uit voor jou?

Evenals met “verbinding” zullen we kijken wat de behoefte is en hoe dit evenement zich ontwikkelt qua structuur en thema’s of onderwerpen die we bespreken. We beginnen algemeen en met de onze eigen initiatieven en ervaringen.

Dit evenement is op basis van donatie waarbij je zelf bepaalt wat je wilt en kunt geven rekening houdend met jezelf en mij.

Wat ik met dit evenement wil is dat de natuurlijke wereld makkelijk vorm krijgt en dat het mogelijk wordt om de projecten vanuit onszelf volledig vorm te geven. En hopelijk voor vele mensen ruimte en structuur bieden van de vrije en natuurlijke wereld.

Published
Categorized as Blog

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *