Een wijder spectrum

Oké, laat ik het maar zo vertellen hoe het is. We zitten in een proces van bewustwording. Zoals ik het ervaar is het een kwestie van herkennen van een wijder spectrum van mezelf. Iets wat je het multidimensionale zelf kunt noemen, maar eigenlijk gewoon het herkennen van wat er gaande is. Niet alleen in mij, maar ook een directe verbinding met wat er in de wereld gaande is. In feite het herkennen dat die twee direct verbonden zijn en dit ook ervaren, niet alleen conceptueel weten. Eén onderdeel daarvan is dat het makkelijker is om bij mezelf te blijven en niet met frequenties mee te gaan die ik misschien liever niet uitdruk, of waar ik mezelf verlies. Dat is het wijdere spectrum, het overzicht kunnen houden.

Hoewel er voor mij ook behoorlijke uitdagingen liggen. :). Maar zo voelt het altijd wanneer er uitdagingen zijn.

Published
Categorized as Blog

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *