Creatie bijeenkomsten

Wanneer we vanuit onszelf verbinding en contact maken, wanneer we vanuit aanwezigheid en stilte delen, dan kan de wereld verschuiven en worden nieuwe dingen mogelijk. We kunnen simpelweg een nieuwe werkelijkheid creëren, door onszelf te zijn en wanneer we vanuit onszelf (en die specifieke kwaliteit) initiatief en actie ondernemen. Materie verandert en we doen simpelweg wat nodig is. De mensen die we ontmoeten en de mensen die bij ons aansluiten vinden ons vanzelf, en we komen met hen in contact, via de suggesties van anderen, omdat zij ook voelen dat deze verbinding waardevol is. Het is eigenlijk wanneer de menselijke natuur op haar effectiefst is, want we merken dat er iets nieuws mogelijk wordt en wanneer dat zo is, ontstaat het antwoord automatisch.

Die ruimte gaan we creëren tijdens deze creatie bijeenkomsten. Zodat de wereld ook makkelijker de vorm aan kan nemen, die er in potentie al aanwezig is.

Elke donderdag van 15:00 tot 16:30 online.

Voor wie is het?

Voor hen die vanuit hun eigen natuurlijke energie leven en willen leven.

Voorbereiding

Je hoeft niets te doen, enkel jezelf te zijn en op te merken welk verlang je hebt. En ook als je het niet helemaal zeker weet, kun je deelnemen, misschien komt er spontaan iets op of helpt jouw aanwezigheid voor een ander.

Structuur van de bijeenkomst

Er is een korte introductie waarna er de ruimte is om voor iedereen zichzelf kort in te brengen en te vertellen wat er nu belangrijk is, of waar hij/ zij is en wat er nodig is. Daarbij volgen we onze eigen impuls om het moment te kiezen dat jij voelt dat het jouw moment is om te delen. Hoe meer we in tune zijn met onszelf en de groep, hoe waardevoller en vanzelfsprekender het proces van creatie. Zo komt de kwaliteit van stilte en creatie tot leven.