De wereld anders organiseren

14 november van 14:00 tot 16:00.

Het is in feite zo makkelijk om de wereld op een andere manier te organiseren. We kunnen simpelweg de netwerken opzetten en de initiatieven nemen waardoor we zelfvoorzienend worden, waardoor bestaande structuren overbodig worden en de wereld op een nieuwe manier tot stand kan komen. Van school tot voedselbos, huis tot koffiebar, tiny house tot zwembad. Alles kan op een andere manier opgezet worden en ingericht. Het is aan ons.

Laten we de wereld anders organiseren, zodat we de volledige vrijheid hebben en zodat destructieve patronen niet langer doorgang krijgen. Het is zo makkelijk, dus laten we het gaan doen.

Op zaterdag 14 november lijkt het me leuk om jullie te ontmoeten, zodat we kunnen onderzoeken waar we kunnen samenwerken en zodat ik mijn verhaal met jullie kan delen, en jullie kunnen kijken of het idd zo makkelijk is en of jullie het leuk vinden om mee te doen en te onderzoeken wat jij wilt inbrengen of waar het aansluit bij wat jij aan het doen bent.

In bovenstaande geluidsopname vertel ik dat het zo makkelijk is, ik leg kort uit wat ik daarmee bedoel en dat we dit in de praktijk kunnen brengen. Tijdens de bijeenkomst zal ik hier dieper op ingaan en kunnen we uitwisselen over de oplossingen die er al lang zijn, maar ook hoe we dit praktisch kunnen gaan doen. Overigens kun je dit ook teruglezen in het In our nature document. Het lijkt me leuk om jullie te zien!

Zaterdag 14 november van 14:00 tot 16:00.

Locatie: via de mail wordt de locatie bekend gemaakt.

Meld je aan via het onderstaande formulier.

Het evenement is op basis van donatie, welke je op de dag zelf of gelijk kunt doen.

De locatie is kostenloos ter beschikking gesteld, waarvoor we erg dankbaar zijn. Voor koffie en thee vragen we een bijdrage die je ter plekke kunt voldoen.