Woensdag 28 oktober van 14:00 tot 15:30; online.

Wat gaan we doen? De wereld ligt open, en tegelijkertijd staat er druk op ons. Want er gebeurt van alles. Beseffen we dat we op dit moment voorgoed een hele nieuwe wereld kunnen creëren. Zoals we dat altijd kunnen, maar op dit moment wordt het steeds duidelijker dat sommige systemen niet werken en eigenlijk nooit gewerkt hebben. Of niet ten volle, en daarmee volstaan ze niet. De vraag is aan ons: wat willen we? Hoe zou de wereld eruit moeten zien. Voor onszelf en onze directe omgeving in de eerste plaats. Welke projecten willen we creëren? Hoe willen we onze primaire behoeftes opzetten en invullen? Van welke wereld worden we echt blij en hoe zou de wereld moeten zijn zodat we ons helemaal thuis voelen. In al onze natuurlijkheid. Zonder anderen en onszelf schade toe te doen. Met alle uitdagingen die het met zich meebrengt om nieuwe manieren te ontdekken en werkelijkheid te maken.

Wat gaan we doen?

Tijdens de online ontmoeting van woensdag 28 oktober nemen we hier de ruimte voor. Om elkaar te inspireren en elkaar te ontmoeten. De mogelijkheden zijn er. We hebben alle sociale en technische instrumenten voor een hele andere wereld, en alles wat we niet hebben, kunnen we vinden.

De ontmoeting is van 14:00 tot 15:30 en zal online bij te wonen zijn. Je kunt je opgeven via en je vast aanmelden voor de community waarin je ook al je ideeën en initiatieven kunt delen, als je die hebt. De community is er voor ontworpen om samen te werken. We maken gebruik van het Hylo platform, waarop je projecten kunt introduceren. Meld je dus vast aan en stel je voor.

Deelname is op basis van geheel vrijwillige donate, waarbij je zelf kunt bepalen of en wat je wilt geven om mee te doen. Je ontvangt voorafgaand aan de ontmoeting de uitnodiging in je mailbox.


Meld je aan voor het evenement

Bekijk en beluister vooraf deze opnames als je dat leuk vindt!

Stories

Wat gaan we doen?

Wat gaan we doen?

In deze opname ga ik in op de vragen en mogelijkheden die nu voor ons liggen. In een bewogen jaar, dat nog lang niet ten einde is, ligt er voor…

We can create a new society

We can create a new society

In this video I share about the new society we can create, through our initiatives, our creativity and the alternatives we create to what’s not working.