Natuurlijk dorp

Een plek om onze multimensionale natuur te leven en tot uiting te laten komen. In een continue exploratie en expressie van nieuwe natuurlijke impulsen en ervaringen. Waarbij we steeds meer een onderdeel zijn van onze eigen natuur en in natuurlijke relatie staan tot alles en iedereen. Zodat we een volgende stap kunnen maken in de wereld van het menselijke bewustzijn en het leven hier op aarde. Dat is ook heel praktisch; mensen die vanuit een gemeenschappelijke klik, elkaar aanvullen en onderzoeken wat het betekent voor hen om onderdeel te zijn van dit dorp. Dat kan voor iedereen anders zijn, er zijn vele manieren om ergens aan bij te dragen en je eigen koers te voeren in de samenkomst. Juist dat is onderdeel, maar tegelijkertijd is het ook een vanzelfsprekend onderdeel, waarbij we iets nieuws mogelijk maken.

Wat ik graag wil is dat het leven en in concrete zin geïntegreerd is. Daarmee bedoel ik dat de onderdelen elkaar aanvullen, juist omdat het zo mooi kan zijn. De praktische zaken zoals een huis bouwen, voedsel verbouwen, energie opwekken, samenwerken en juist ook je eigen ruimte hebben. Zowel in de structuur en de opbouw van het project als in de eigendomsituatie, de economische uitwisseling, en het bouwproces an sich. Alles heeft een frequentie en we kunnen het zoveel mogelijk laten stroomlijnen met wat natuurlijk voelt en wat we graag willen creëren. Om dat te kunnen doen, moeten we die frequenties bij onszelf en elkaar herkennen en de relaties bouwen waar vanuit we vlekkeloos en in steeds grotere vrijheid en voldoening kunnen werken. Met alles wat we daarin tegenkomen, en wat er (nog) opkomt.

Voor mij is het dorp dus een plek waar de natuurlijke frequenties werkelijkheid worden. Wat een voorbeeld is van wat er mogelijk is op aarde. Het lijkt me leuk om dat een stap dichterbij te brengen en volgens mij kunnen we dat het beste doen door een gesprek te organiseren waarin we elkaar ontmoeten en waarin we onderzoeken welke verlangens er zijn en wat de overeenkomsten daarin zijn. Waar we al een klik voelen en waar we moeiteloos met elkaar samen kunnen werken. Maar ook welke aspecten er misschien nog toegevoegd kunnen worden aan dit plan en hoe we het geheel kunnen versterken. Soms gaat dat samen en soms niet. Daarvoor is het gesprek, om dat te onderzoeken. Voor woensdag 2 december om 19:30 Nederlandse tijd organiseer ik een online bijeenkomst waarin we dit kunnen doen. Als dit iets voor je is, ben je van harte welkom om deel te nemen. Je kunt je aanmelden door hieronder je gegevens in te vullen.

Groetjes,

Ewoud