Netwerk van creatie

We zijn onszelf én we zijn verbonden in een geheel. Vanuit onszelf kunnen we ons verbinden en geven we steeds weer richting aan wat we mogelijk maken. Wanneer we op de juiste manier met onszelf verbinden, verbinden we ons op de juiste manier met het geheel. Waarbij enkel wat wat natuurlijk voelt, wat werkelijk goed voelt de leidraad is. Iets wat steeds weer vanuit onze eigen beoordeling en waarnemingsvermogen komt. Wanneer we ons verbinden met onszelf, maken we meer mogelijk voor het geheel. Juist omdat we anker functioneren wat meer mogelijk maakt voor anderen. Een geconcentreerde stroom van energie komt beschikbaar, die zich licht doch diep manifesteert. Zo ontstaat er een netwerk waarin we elkaar kunnen herkennen en waarin we meer mogelijk kunnen maken. Juist omdat creatie de vrije ruimte krijgt.

Zo wil ik een netwerk mogelijk maken, een netwerk wat er eigenlijk al lang is en wat bepaalt wordt door die natuurlijkheid van onszelf. De ontmoeting en de fysieke (online) en online plek waar we ons kunnen verbinden en kenbaar kunnen maken wat we willen creëren en wat we nodig hebben. Waarop we uit kunnen wisselen en elkaar versterken.

Het is dan ook niet mijn netwerk, maar het netwerk dat er ontstaat en dat we samen vormgeven, tegelijkertijd vanuit juist die natuurlijkheid en de concentratie van onze aandacht. Iets waar we de verantwoordelijkheid voor dragen, in de eerste plaats vanuit onszelf, maar iets wat ook heel natuurlijk gestalte krijgt wanneer we de natuurlijke impulsen in onszelf herkennen en onderscheiden van de rest. Voor zo goed als we kunnen.

Vrijdag 27 november 2020 van 14:00 – 15:30. Online.

Eerste onderwerp: kennismaking en verkenning onderwerpen; 1) natuurlijkwonen, voedsel en zelfvoorzienendheid in Nederland en onze directe omgeving en 2) nieuwe economie, crypto currency en uitwisseling; zet je bedrijf op de kaart. Tijdens deze eerste kennismaking is er ruimte en gaan we in op beide onderwerpen, kort en krachtig, waarbij we de ruimte geven voor de natuurlijke impuls en tegelijkertijd geen tijd verspillen en gefocust blijven op wat er nu relevant is en wat er nodig is om verder te komen. Deze onderwerpen zijn wijd, daarom gaan we enkel in op onze eigen behoefte die direct in lijn is en relatie met deze onderwerpen, zonder daarbij op details in te gaan of te verdwijnen in zijsporen. Dat is de kunst van ons gesprek. Bijvoorbeeld; hoe kunnen we de crypto technologie nu toepassen voor ons woonproject? Of wat is er nodig voor een nieuw voedselbos qua organisatie en wie willen er meedoen bij het opzetten van een project in de buurt van Utrecht? Het vraagt om focus en herkenning van wat er op het moment nodig is.

De bijeenkomst is op basis van donatie. Na aanmelden ontvang je de link voor de bijeenkomst in je mailbox!

Meld je aan!